YRP'li Suat Kılıç'tan yoruma açık sözler

SİYASET HABERLERİ Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 21:44
YRP'li Suat Kılıç'tan yoruma açık sözler
İşte o zaman Suat Kılıç sen AK Parti'den kalkıp YRP'ye geçtin senin gidişin sana da seni oraya alana da yaramaz demezler mi? Senin YRP'ye gidişin hem sana hem seni alana yaramadı mı?

AK Partiden YRP'ye geçen Suat Kılıç'ın sözü akıllara AK Parti'den YRP' ye gidişini getirdi

 

SUAT KILIÇ: "YER DEĞİŞTİRMEK GİDENE DE ALANA DA YARAMAZ"

 

İşte o zaman  Suat Kılıç sen AK Parti'den kalkıp YRP'ye geçtin senin gidişin sana da seni oraya alana da yaramaz demezler mi? 

Senin YRP'ye gidişin hem sana hem seni alana yaramadı mı?



YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 30 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkanı seçildikten sonra AK Parti'ye katılan, Partisi'nin 13 belediye başkanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.



 

AK Parti'ye, belediyelerinin başkanlarına baskı yaparak geçmelerini sağladıklarını söylerken, AK Partiye katılan belediye başkanlarına da, "Yer değiştirmek bu anlamda gidene de yaramaz, alana da yaramaz" dedi.

AK Partili seçmenler, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın açıklamaları ile ilgili olarak, kendisinin de, geçmişte AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği ile bir dönem bakanlık yaptığını hatırlattı.

 

 

Faceboktaki sayfanda bu resmin altına düştüğün notu ne çabuk unuttun. Yol uzun dediğin yol meğer ne kısaymış! Suat Kılıç: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hüsnükabulleri için teşekkür ederim. Yol uzun yük ağır; Allah yar ve yardımcısı olsun."

27 Ağustos 2020 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.