• İHSANBAŞKAN

YAŞAR DOĞU TURNUVASINA HEMŞEHRİLERİ KATILACAK MI?

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 02 Temmuz 2019 20:21
YAŞAR DOĞU TURNUVASINA HEMŞEHRİLERİ KATILACAK MI?
47. Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvasına yaklaşık 21 Ülke katılacak. 11 - 14 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan turnuvaya 275'ten fazla güreşçinin Türkiye'ye gelmesi bekleniyor .
YAŞAR DOĞU TURNUVASINA HEMŞEHRİLERİ KATILACAK MI?

47. Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvasına yaklaşık 21 Ülke katılacak. 11 - 14 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan turnuvaya 275'ten fazla güreşçinin Türkiye'ye gelmesi bekleniyor .

YAŞAR DOĞU'NUN MEMLEKETİ SAMSUN VE KAVAK'TAN TEMSİLİ HEYET KATILACAK MI?

Her yıl yapılan ve bu yıl 47. yapılacak olan Uluslararası Yaşar Doğu Güreş Turnuvasına Yaşar Doğu'nun memleketinden temsili bir heyetin katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Daha önceki yıllarda hemşehrilerinin katılmayışı sorulara neden olmuştu.

Samsunluların Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu YAŞAR DOĞU adına düzenlenen Uluslararası Turnuvaya sessiz kalışına bir anlam verilemiyor.

 Gözler Samsun Valiliği, Samsun- Kavak Belediyeleri ve Hemşehri Derneklerine çevrildi.

Güreşseverler her fırsatta Samsunu dile getiren Yaşar Doğu söz konusu olduğunda sitayişle söz eden yetkililerden cevap bekliyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.