• İHSANBAŞKAN

YAŞAR DOĞU GENÇLİĞİN ARADIĞI ROL MODELDİR

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 24 Ocak 2021 16:50
YAŞAR DOĞU GENÇLİĞİN ARADIĞI ROL MODELDİR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Yaşar Doğunun hayatı isimli kitabın yazarı Arş. Yazar Ahmet Seven: 'Yaşar Doğu gençliğe rol model olarak sunulmalıdır' dedi.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Yaşar Doğunun hayatı isimli kitabın yazarı Arş. Yazar Ahmet Seven: 'Yaşar Doğu gençliğe rol model olarak sunulmalıdır' dedi. 

YAŞAR DOĞU GENÇLİĞİN ROL MODELİDİR

Ahmet SEVEN: "Batı dünyasının sanal kahramanlar üreterek pazarladığı günümüzde örnek hayatı,mücadelesi, başarıları, güreşe getirdiği felsefe ve yetiştirdiği talebeleriyle milletimizin gönlünde taht kurmuş olan Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu gençliğimize rol model olarak sunulmalıdır.  Onun felsefesi, örnek hayatı mücadelesi özellikle spor okullarında ve Spor Bilimleri Fakültelerinde ders olarak okutulmalı adına kürsüler kurulmalıdır. Gençler kendilerine yaşayan örnekler aramaktadırlar. bunun en canlı örneği hiç kuşkusuz Yaşar Doğu'dur.  Onun hayatı okunup bilindiğinde çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Bunun için nasıl bir fedakarlık gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu anlamda bugünden tezi yok ciddi çalışmalara başlanmalıdır. İlgili kurum ve kuruluşlarımız harekete geçerek gençlerimiz ve sporcularımız bir an evvel bu güzel örnekle buluşturulmalıdır. Milletimizin gönlünde sevgiden taht kurmuş bu büyük kahraman gençlerimiz ve sporcularımız tarafından da çok sevilmektedir. Yaşar Doğunun rol model olma konumundan da faydalanılmalıdır. " dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.