• İHSANBAŞKAN

Yakutistanlı Gazetecinin Yaşar Doğu Kitabı Sevinci

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 29 Ağustos 2021 11:06
Yakutistanlı  Gazetecinin Yaşar Doğu Kitabı Sevinci
Yakutistanlı Spor Gazetecisi Erkhan Konstantinov (Erhan) Yaşar Doğu kitabından övgüyle söz ederek: ‘Kitap mükemmel, büyük bir dövüşçünün hayatı hakkında çok şey öğrendim. Bu kitabı edinmek için uzun süre uğraş verdim. Bu çok önemli ve büyük bir kitap’ di

YAKUTİSTAN’LI GAZETECİNİN YAŞAR DOĞU KİTABINA KAVUŞMA SEVİNCİ


Yakutistanlı Spor Gazetecisi Erkhan Konstantinov  (Erhan) Yaşar Doğu kitabından övgüyle söz ederek: ‘Kitap mükemmel, büyük bir dövüşçünün hayatı hakkında çok şey öğrendim. Bu kitabı edinmek için uzun süre uğraş verdim. Bu çok önemli ve büyük bir kitap’ diyerek konuştu.


YAŞAR DOĞU KİTABINA KAVUŞTUĞUM İÇİN MUTLUYUM


Erkhan Konstantinov sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim adım Erhan'dı.  Ben Yakutyalı bir spor gazetecisiyim.  Yaşar Doğu ile ilgili biyografik bir eser arıyordum. Yıllarca araştırdım. Daha sonra Facebook'ta Yaşar Doğu ile ilgili bir kitap gördüm ve uzun süre bulamadım.  Ama Türk arkadaşlarım sayesinde onu buldum.  Kitabı bir google çevirmen aracılığıyla okudum, gerçekten beğendim. İki yıldır aradığım kitaba kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim. Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven’e böyle bir kitabı kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Yakutistanlı Spor Gazetecisi Erkhan Konstantinov Efsane Türk Şampiyonlar hakkında araştırma yapıyor. Topladığı bilgileri Yakutistan’da gazete ve dergilerde yayınlıyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.