• İHSANBAŞKAN

VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN İÇME SUYUMUZ SAĞLIKLI

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 30 Eylül 2014 19:31
VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN İÇME SUYUMUZ SAĞLIKLI
Son günlerde Samsun'da yaşayan vatandaşların musluklarından akan suyun kokmasından şikayet etmesiyle ilgili bir açıklama yapan Öncel, suda bir sıkıntı olmadığını belirtti.
ÖNCEL; "İÇME SUYUMUZ SAĞLIKLI"
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, son zamanlarda endişe yaratan içme suyundaki kokunun sağlık açısından tehdit oluşturmadığını belirterek, "Gerekli tüm analizler titizlikle yapılmaktadır. Hijyen açısından suyumuzda hiçbir problem bulunmamaktadır" dedi...

Son günlerde Samsun'da yaşayan vatandaşların musluklarından akan suyun kokmasından şikayet etmesiyle ilgili bir açıklama yapan Öncel, suda bir sıkıntı olmadığını belirtti. Öncel, "Çakmak Barajı'nda su seviyesi düştü. Barajdaki su seviyesi düştüğü için böyle bir koku oluşuyor. Barajdaki su akan bir su değil, yer değiştiren bir su değil. Bu yüzden böyle bir kokuya sebep oluyor. Dipte bulunan çamur tabakası kokuya neden oluyor. Her türlü analizleri yapıyoruz. Analizlerde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Vatandaşlarımızın endişelenmelerini gerektirecek bir durum yok" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.