Vali Aksoy, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti

EKONOMİ Haber Girişi : 03 Kasım 2013 10:22
Vali Aksoy, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Vali Aksoy, arı yetiştiriciliği ve bal üretimi hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kaplan'dan bilgi alarak sorunlarını dinledi.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Vali Aksoy, arı yetiştiriciliği ve bal üretimi hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kaplan'dan bilgi alarak sorunlarını dinledi.

Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kaplan, Arıcılar Birliği'nin genel faaliyetleri, arıcılara verilen eğitim çalışmaları, Samsun'da üretilen arı sayısı, bal paketleme tesisi ve İl Özel İdaresi'nce Arıcılar Birliği'ne geçmiş yıllarda ve bu yıl yapılan destekler ile ilgili Vali Hüseyin Aksoy'a bilgi sundu.

Vali Aksoy da, "Kaliteden ödün vermeden sağlıklı bal yetiştirilmesi halk sağlığı için vazgeçilmezdir. Çalışmalarınıza Valiliğimiz olarak imkanlar ölçüsünde gerekli destek sağlanacaktır. Tüm birlik üyelerinin çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

Ziyarete Tarım İl Müdürü Kadir Güven de katıldı.

Etiketler : Vali Aksoy
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.