Tüyap Karadeniz 9. Samsun Kitap Fuarı ve Samsun Yazarlar Derneği

TÜYAP KARADENİZ 9. SAMSUN KİTAP FUARI VE SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ

 

Samsun Yazarlar Derneği, dev şair ve yazar kadrosuyla her yıl olduğu gibi bu yıl da seçkin bir imza gününe hazırlanıyor.

 

Dernek Yönetimi imza gününe katılan yazarların rahat etmesi ve o gün önemli bir gün yaşaması için elinden gelen her türlü çabayı sarf ediyor.

 

Standı ziyaret eden misafirler, geçen yıllarda olduğu gibi hem yazarlarla birebir sohbet etme imkânına kavuşuyor hem de derneğin samimi ve misafirperver yaklaşımı karşısında stanttan memnun ayrılıyor.

 

Samsun Yazarlar Derneği geçen yıl düzenlediği “Kadın Yazar Olmak” adlı paneliyle adından söz ettirirken, düzenleyeceği “Kadın Yazarların Yaşadıkları Şehre Katkıları” adlı paneli ile bu yıl da kendinden sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

 

Fuara gelen; Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, Milletvekili, Rektör ve Üst düzey yöneticilerinin Samsun Yazarlar Derneği standını ziyaret etmesi de Samsun Yazarlar Derneğinin önemsendiğini göstermektedir.

 

Yazarlar eserlerinde, bulundukları şehrin kültürünü, mimarisini, sosyal yapısını anlatırken üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor.

 

Yılda bir kere düzenlenen Tüyap Kitap Fuarı bölgenin en saygın kitap fuarı olma unvanını elinde bulundururken, temizlik hizmeti, disiplin, sorunlara anında çözüm bulma, güvenlik, ziyaretçi ağırlama gibi açılardan da takdir edilecek bir yönetim sergilemektedir.

 

Samsun Yazarlar Derneği, elliye yakın şair ve yazar kadrosuyla her yıl olduğu gibi bu yıl da okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

15 Eylül 2024 / Samsun

Doğan Kan

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.