Türkiye'deki LGBT derneklerine akan milyarlar belgelendi!

GÜNDEM HABERLERİ Haber Girişi : 13 Eylül 2024 13:43
Türkiye'deki LGBT derneklerine akan milyarlar belgelendi!

Bu derneklerin hiçbiri masum değil. 

 

Türkiye'de cinsiyetsizleştirme çalışmaları yapıyorlar. Sıradan bir yardım değildir. verdikleri her kuruşun karşılığında cinsiyet değiştiren genç bekliyorlar. AB Fonlarında da  cinsiyeti öne çıkardıkları görülüyor.

Ayrıca sokak hayvanları üzerinden evlerde hayvan beslemeyi teşvik eden onlarca yabancı vakıf bulunuyor.

 

 

Türkiye'deki LGBT derneklerine akan milyarlar belgelendi!

 

ABD ve Avrupa’dan Türkiye’deki LGBT derneklerine akıtılan milyarlarca lira belgeleriyle ortaya çıkarıldı. Sadece İsveç’in dağıttığı miktar 2,3 milyar TL.  

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü'nün açıklamaları şu şekilde:

 

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız basın açıklamalarıyla Amerikan Devletine yasayla bağlı bir devlet organı olan, DÜNYA' da 2. CIA olarak bilinen Ulusal Demokrasi Vakfı’nın (NED) Türkiye’deki seçimlere nasıl müdahale ettiğini belgeleriyle açıklamıştık.

NED kendisine bağlı çekirdek enstitüler olan Ulusal Demokratik Enstitüsü (NDI), Uluslararası Cumhuriyetçi Enstitüsü (IRI) ve Uluslararası Özel Girişim Merkezi (CIPE) ile Türkiye’de gizli bir örgütlenme içerisindedir. Yüzlerce dernek, üniversite, düşünce merkezi ve basın kuruluşu milyarlarca lira fonlanarak Türkiye’nin milli devleti yıkıma uğratılmaya çalışılmaktadır.

ABD Dış İşleri Bakanlığı’nın 2023 mali raporuna göre Amerika Birleşik Devletleri Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID)’in 2023 bütçesi içinde sözde “Demokrasiyi yüceltmeye” ayırdığı kaynak 2,3 milyar USD (78 milyar TL)’dir. Bu para ABD’deki Chrest Vakfı gibi paravan vakıflar ve AB devletlerinin fonları üzerinden dünyadaki işbirlikçilere dağıtılmaktadır.

NED kimlere yardım edileceğini belirlemekte, paravan vakıf ve fonlar ödemeleri yapmaktadır. Türkiye’de batının etki ajanı olarak çalışan örgütlere en büyük fonları sağlayan kurumların başında İsveç Devleti’ne bağlı İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (SIDA) gelmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.