• İHSANBAŞKAN

TÜRK ORDUSUNUN İLERLEYİŞİNİ DURDURMAK İÇİN

SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2019 00:39
TÜRK ORDUSUNUN İLERLEYİŞİNİ DURDURMAK İÇİN
PKK'nın sözde yöneticisi örgütün yayın organında yazdı: Türk ordusunun Hakurk'taki ilerleyişini durdurmak için İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirin!
  • PKK'nın sözde yöneticisi örgütün yayın organında yazdı: Türk ordusunun Hakurk'taki ilerleyişini durdurmak için İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirin!

ÖRGÜTÜN YAYIN ORGANINDA YAZDI

PKK'nın üst düzey yöneticilerinden olan Duran Kalkan, örgütün yayın organlarından biri olan Yeni Özgür Politika'ya Selahattin Erdem mahlasıyla yazdığı yazıda İstanbul seçimlerinde CHP'ye oy istedi. Günlerdir Hakurk'ta ilerleyen ve PKK'ya bölgeyi dar eden Türk ordusunu durdurmak için İstanbul seçimlerinin AK Parti'ye kaybettirilmesi gerektiğini açıklayan PKK'lı isim, bu durumun örgüt lehine olacağını söyledi..


AYLARDIR CHP'YE OY İSTİYORLAR
Seçim sürecinin başından beri AK Parti'ye kaybettirmek için CHP kanadına destek açıklamalarında bulunan PKK'lı yöneticiler özellikle büyükşehirlerde "CHP adaylarına oy verin" çağrısında bulunmuştu. Son olarak örgütün üst düzey isimlerinden olan Bese Hozat da "23 Haziran'da İstanbul'da Kürtler AKP-MHP faşist blokuna karşı kim çıkacaksa, bu İmamoğluysa İmamoğlu'na, destek verecektir." demişti.

TAKVİM


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.