Trabzonspor taraftarları TFF binasına çıkarma yaptı

SPOR Haber Girişi : 13 Ekim 2013 22:26
Trabzonspor taraftarları TFF binasına çıkarma yaptı
Trabzonsporlu taraftarlar, Futbol Federasyonu binasına yürüyüş düzenleyerek ardından protestoda bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, şike ve kupa protestosu gerçekleştirdi.

İstinye Park önünde öğle saatlerinde toplanan bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüş yaptı. Bina önünde toplanan çok sayıda taraftar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar attılar. Taraftarlar daha sonra TFF bayrağını indirdi ve yerine Trabzonspor bayrağı astı.

Kısa bir basın açıklaması yapan bordo-mavili taraftarlar, "O kupa buraya gelecek. Adaletsizliğin son bulmasını ve çalınan kupamızın geri gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada protestolarını sürdüren taraftarlar, polisin kurduğu barikatı yıkmaya çalışınca kısa süreli arbede yaşandı.

Bu sırada bazı taraftarların bina önündeki bayrak direklerinde bulunan FIFA, UEFA, TFF ve FAIR-PLAY bayraklarını indirerek yerine Trabzonspor bayrağı çektiği görülürken, bazılarının ise taş ve pet şişe attıkları ve güvenlik bariyerlerini salladıkları görüldü.

Taraftarlar, federasyon binasına girmeye çalıştı

Basın açıklamasının ardından tezahüratlarda bulunmaya devam eden bordo-mavili taraftarlar, daha sonra barikatları yıkarak, federasyon binasına girmeye çalıştı.

Taraftarın içeri girmek istemesi üzerine bina önünde kurulan barikatları destekleyen emniyet görevlileri buna izin vermedi. Taraftarlar ise bunun üzerine federasyon binasına taş, meşale ve su şişesi fırlattı.

Bu sırada binadan seken taşlar sonucu çevredeki bazı kişilerin hafif şekilde yaralandığı gözlendi.

Trabzonsporlu taraftarlar, yaklaşık iki saatlik protestonun ardından dağıldı.


Etiketler : Trabzonspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.