Tehlike yaratan sahipsiz ve hurda araçlar sokaklardan toplansın

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 10 Temmuz 2015 11:23
Tehlike yaratan sahipsiz ve hurda araçlar sokaklardan toplansın
Samsunda vatandaşlar Belediyelerin ve Emniyet Müdürlüğünün ortak olarak yürütecekleri çalışmayla ilçedeki sahipsiz hurda araçları cadde ve sokaklardan kaldırmalarını istiyor.
SAHİPSİZ HURDA ARAÇLARDAN ŞİKAYET VAR

Samsunda vatandaşlar Belediyelerin ve Emniyet Müdürlüğünün ortak olarak yürütecekleri çalışmayla ilçedeki sahipsiz hurda araçları cadde ve sokaklardan kaldırmalarını istiyor

SAMSUN'DA DA TOPLANSIN
VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ 

MAHALLE VE SOKAKLARDA KULLANILAMAZ HALDE BULUNAN ARAÇLAR
TEHLİKE YARATIYOR

Park yasağını ihlal ediyorlar

Çocuklar için büyük tehlike

İŞTE ÖRNEĞİ

Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü, ortak yürüttükleri çalışmayla ilçedeki sahipsiz hurda araçları cadde ve sokaklardan kaldırıyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nden gelen açıklamaya göre, sahipsiz araçların oluşturduğu görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü, çareyi araçları kaldırmakta buldu.

Bayrampaşa'nın cadde ve sokaklarına bırakılmış ve çürümeye yüz tutmuş sahipsiz araçlar, çekiciler yardımıyla kaldırılarak Yedd-i Emin Otoparkı'na götürülüyor. Sahipsiz ve park yasağını ihlal eden araçlar Emniyet Müdürlüğü'nün onayı olmaksızın çekilemiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.