SBB TV İbrahim Kalın'ı konuk etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Haziran 2021 22:26
SBB TV İbrahim Kalın'ı konuk etti
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kalın, SBB TV YouTube kanalında Ömer İdris Akdin ve Ali Bedir'in sorularını cevapladı.
SBB TV İbrahim Kalın'ı konuk etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kalın, SBB TV YouTube kanalında konuk olarak katıldığı “Gelenek, Gelecek ve Türkiye”  konulu programda Ömer İdris Akdin ve Ali Bedir'in sorularını cevapladı.

Program büyük beğeni topladı

Büyük beğeni ile izlenen programda Kalın Medeniyet, Medenilik-İlkellik, Dünya Görüşü, Varlık, Varlık Tasavvuru, Varlık Dairesi, Evren, Tabiat, Düzen, Kozmoloji, Kültür, Barbarlık, Modernite, Sömürgecilik gibi konularda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Kalın'ı Samsuna davet ettiler 

Ömer İdris Akdin ve Ali Bedir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kalın'ı konferans vermek üzere Samsuna davet ettiler. Kalın müsait vakit olursa gelebileceğini ifade etti. 

Program Yotube ve Facebook'ta canlı olarak yayınlandı.

Samsun Yazarlar Derneğinden Tebrik ve Teşekkür 

Programı sonuna kadar dinlediğini ifade eden Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. İbrahim Kalın'ın  SBB Tv. ekranlarında konuk edilmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade ederek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir olmak üzere emeği geçenlere tebrik ve teşekkürlerini sunduğunu söyledi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.