SAY-DER'den KADEF' e ziyaret

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 08 Mart 2015 22:17
SAY-DER'den KADEF' e ziyaret
Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagözü ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER)  Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagözü ziyaret etti.

Kavak Dernekler Federasyonu ile Samsun Yazarlar Derneği'nin ortaklaşa sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirme noktasında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette düşüncelerini ifade eden Op. Dr. Yılmaz Karagöz; ' Federasyon olarak  Samsun Yazarlar Derneği'nin sahip olduğu kültürel birikimden faydalanmak istiyoruz. Bunun ilk adımını KADEF Şiir Akşamları düzenleyerek attık. Bu adımlarımız bundan sonra da  yine Federasyonumuzda Panel, konferans ve anma programları ile sürdürmek istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı oldukları için başta Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven olmak üzere yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum' dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de şehrimizin kültürüne katkıda bulunmanın kendileri için bir görev olduğunu söyleyerek; ' Samsun Yazarlar Derneği olarak üzerimize düşen görevi nerede olursa olsun icra etmeye hazırız. Kavak Dernekleri Federasyonu bünyesinde üye olan  55 dernek ve üye sayısıyla Samsunun en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisidir.  Paydaş faaliyetlerde yer almaktan gurur duyuyor, kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.