• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlundan Kavaklı Samsunspor taraftarlarına jest

SPOR Haber Girişi : 12 Şubat 2017 22:01
Sarıcaoğlundan Kavaklı Samsunspor taraftarlarına jest
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu Kavakta bulunan Samsunspor taraftarlarına jest yaparak Samsunspor-Sivasspor Maçına gidenlere otobüs tahsis etti.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu Kavakta bulunan Samsunspor taraftarlarına jest yaparak Samsunspor-Sivasspor Maçına gidenlere otobüs tahsis etti.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE SAMSUNSPORLULUK BU İŞTE

Sarıcaoğlu'ndan Kavaklı Şirinlere Tam Destek 
 
Samsunspor taraftar grubu olan Kavaklı şirinler Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile bir araya geldi. 
 
Samsunspor'a gönülden bağlı olan Kavaklı şirinler grubu Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçı için Sivas'a otobüs isteyen gençlere otobüs sözünü veren Sarıcaoğlu, "Fırsat buldukça bundan sonra Samsunspor maçlarına birlikte gideceğiz. Gün Samsunsporumuza hep birlikte destek olma günüdür. Sizlerle aramızda asla bir resmiyet yok olmayacakta sizler benim evlatlarımsınız. Samsunspor maçlarında gideceğiz tirübünden omuz omuza hep birlikte maçımızı izleyip Samsunsporumuza gerekli desteği vereceğiz" ifadelerinde bulundu. 

Kavak'ta Futbol Daha Fazla Gelişmeli 
Sarıcaoğlu, "Siz gençlerimizin sporla daha fazla ilgilenebilmesi için gerekli tüm yatırımları ilçemize getiriyoruz. Şuan ilçemize 2 adet halı saha kazandırdık. Birisi Bahçelievler mahallemizde diğeri 19 mayıs mahallemizde bitti mi elbette hayır çalışmalarımız devam edecek. Siz değerli pırıl pırıl gençlerimizin elinden tutup sporda özellikle sizlerin ilgisi olan futbolda daha fazla gelişmek için gerekli girişimlerde bulunacağız. Aynı zamanda bende futbol sevdalısıyım fırsat buldukça sürekli maçları izlerim özellikle Samsunspor'umuzun maçlarını kaçırmamaya gayret ederim. Ama bundan sonra siz gençlerimiz ile hep birlikte her programda birlikte olacağız. Bir sorununuz mu var bir sıkıntınız mı var asla çekinmeyin ben sizin ağabeyinizim gelin sorununuzu, isteğinizi söyleyin. Kavak bizim bu ilçeye yapılan her çalışmada ben istişare ve değerlendirmeler yapıyorum bunda en büyük faktör sizlere düşüyor çünkü sizler bizlerin geleceğimizsiniz. İlçemizde olumlu yada olumsuz gördüğünüz her konuyu bana ister telefonla ister yüz yüze görüşerek bildirebilirsiniz. Telefonum 24 saat açık isteyen istediği saat arasın. Hafta sonu Samsunspor'umuzun oynayacağı maça bende çok gitmek isterdim sizlerle ama programlarımız sebebiyle bu maçta aranızda olamayacağım ama sizlere ulaşım konusunda gerekli tüm desteği vereceğim. Rabbim tüm gençlerimize hayırlı ve bereketli gelecek nasip etsin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Samsunspor'umuza hafta sonu oynayacağı maçta başarılar diliyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.