• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlu Kavaklılara Teşekkür Etti

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 02 Kasım 2015 16:09
Sarıcaoğlu Kavaklılara Teşekkür Etti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Kavak'ta çıkan seçim sonuçlarının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde vatandaşlarına teşekkür konuşması yaptı.
Sarıcaoğlu Teşekkür Etti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Kavak'ta çıkan seçim sonuçlarının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde vatandaşlarına teşekkür konuşması yaptı.

Kazanan Türkiye Oldu
Başkan Sarıcaoğlu, "1 Kasım 2015 genel seçimlerinin açıklanmasının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde ve ardından Samsun Cumhuriyet Meydanında seçim sonucunun coşkusunu yaşadık.Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.Ak Parti'nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu.Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz." dedi.

Kavak En Çok Oy Artıran İlçe Oldu
Sarıcaoğlu, "İlçemiz 7 haziran seçimlerine nazaran Samsun ilçelerinde en çok oyunu artıran birinci ilçe olmuştur. İlçemize yapılan yatırımların vatandaşlarımız tarafından fark edilmesi ve buna cevap olarak ilçemizi en çok oy artıran birinci ilçe yapması beni çok mutlu etti. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. İlçemize yapmış olduğu yatırımlarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ediyorum.Beni mahçup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Kavak için daha fazla çalışmak, Kavak için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmek" dedi.
HABER-EMRECAN ARASAN 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.