Samsunlular Gölcük'te Yaşar Doğu Kitabı hediye etti

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 27 Şubat 2017 13:05
Samsunlular Gölcük'te Yaşar Doğu Kitabı hediye etti
SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş ve Bursa Kavak Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç Gölcük Samsunlular Derneğinin düzenlemiş olduğu Şehitlerimizi Anma ve Tirit gecesinde, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'a Arş Yazar Ahmet Seven'
 Gölcük Samsunlular Derneğinin düzenlediği Şehitlerimizi Anma ve Tirit Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin katıldığı geceye siyaset sivil toplum ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Davete  SAMDEF Genel Başkanı  Savaş Otruş ve Bursa Kavak Yaşar Doğu dernek başkanı Dursun Koç ve yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
SAMDEF Genel Başkanı  Savaş Otruş ve Bursa Kavak Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç Gölcük Samsunlular Derneğinin düzenlemiş olduğu Şehitlerimizi Anma ve Tirit gecesinde, Kocaeli Ak Parti Milletvekili  Mehmet Akif Yılmaz'a Arş Yazar Ahmet Seven'in yazdığı Türk Güreşinin Sembolü  Yaşar Doğu'nun hayatı kitabını hediye ettiler.

Bursa Kavak Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç bu muhteşem gecede hemşehrimiz gururumuz Yaşar Doğu'nun kitabını hediye etmekten büyük mutluluk duyduk. Milli Sporcu Şampiyon ve Milli Kahramanımızın kitabı geceye ayrı bir anlam kattı diyerek konuştu.

 Kocaeli Ak Parti Milletvekili  Mehmet Akif Yılmaz' da kendisine hediye edilen Yaşar doğu kitabından son derece mutluluk duyup etkilendiğini ifade ederek; " Gecenin en anlamlı hediyesini bizzat Samsunlu Dernek başkanlarımızın elinden almak benim için ayrı bir gururdur. Yaşar Doğu gibi bir güreş dehasına Millet olarak sahip çıkmak zorundayız. Bugünkü güreşçilerimiz elde ettiği başarıların bir bölümünü onun izinden gittikleri için Yaşar Doğu'ya borçludurlar. Bu arada kendisini şükranla anıyorum" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.