• İHSANBAŞKAN

Samsunlu Yazar ve Şairler Festivalde buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 19:23
Samsunlu Yazar ve Şairler Festivalde buluştu
Samsunlu Yazar ve Şairler KulüpFest tarafından düzenlenen kültür sanat organizasyonunda yer alan Samsun Yazarlar Derneği Standında okurlarıyla buluştu.

Samsunlu Yazar ve Şairler KulüpFest tarafından düzenlenen kültür sanat organizasyonunda yer alan Samsun Yazarlar Derneği Standında okurlarıyla buluştu.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleşen festivale yoğun katılım olduğu görüldü.


Samsun Yazarlar Derneği standında düzenlenen söyleşi ve imza günlerine katılan yazarlardan Doğan Kan, Bengül Alkan, Alaeddin Dursun, Birfani Mehmet Alan,  Tuba Devrim,   Durmuş Tunacık, İsa Kahraman, Hasan Akbaş, Nermin Eker, Semra İplikçi, Adnan Öz, Zeki Günay, Oktay Zerrin, Ersin Erge, Mevlüt Eşgünoğlu, Zekeriya Çavuşoğlu, Haluk Yolsal, Mustafa Bilir ve  Kenan Koç  kitaplarını imzaladı.


Samsunlu yazar ve şairler kitap standında okurlarıyla hem söyleşi yaptılar hem de kitaplarını imzaladılar.


Samsunlu yazar ve şairler bizlere okurlarımızla buluşma imkânı veren Kulüpfest ve Samsun Yazarlar Derneğine teşekkür ediyoruz. Alkan ayrıca kültür ve sanat festival günlerinde bizleri yalnız bırakmayan ziyaretçi ve okurlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz diyerek konuştular. 


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Samsunlu Şair ve Yazarların okurlarıyla söyleşi yapıp  kitaplarını imzaladığı güzel bir kültür festivali yaşandı. Bu festivalde derneğimize ayrılan stantlarda yazarlarımız okurlarıyla buluşma imkanı yaşadı. Ayrıca şair ve yazarlar kendi aralarında değerlendirmelerde bulundular. Başta Kulüp Fest olmak üzere katılan şair ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.