• İHSANBAŞKAN

Samsunlu Tuğçe Beder Judoda Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR Haber Girişi : 08 Aralık 2017 23:07
Samsunlu Tuğçe Beder Judoda Türkiye Şampiyonu Oldu
KOCAELİ Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı judocusu Tuğçe Beder geçtiğimiz aylarda Gençler Balkan Judo Şampiyonası'nda aldığı altın madalyayı Türkiye Şampiyonluğuyla perçinledi.
Samsunlu Tuğçe Beder Judoda Türkiye Şampiyonu Oldu


Bulgaristan'ın Pazarcık kentinde 8-9 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen Gençler Balkan Judo Şampiyonası'nda başarılı judocusu Tuğçe Beder, Balkan Şampiyonu olmuştu. 


KOCAELİ Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı judocusu Tuğçe Beder geçtiğimiz aylarda Gençler Balkan Judo Şampiyonası'nda aldığı altın madalyayı Türkiye Şampiyonluğuyla perçinledi.


Tuğçe Beder daha öncede Türkiye ikinciliği, Üçüncülüğü gibi çok sayıda derecenin de sahibi bulunuyor. 


07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalyada yapılan Gençler Türkiye Judo şampiyonasında 48 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. Kocaelinde oturan Tuğçe Beder Aslen Samsunun Kavak ilçesi Büyük Çukur Köyünden Uğur Bederin kızıdır.


Tuğçe Bederin Türkiye Şampiyonu olması hemşehrileri arasında da heyecan uyandırarak mutluluğa yol açtı.


Kavak Büyük Çukur Köyü Derneği eski başkanı Nusret Yolaydın yaptığı açıklamada; "

"Derneğimiz üyesi ve aynı zamanda öğrencim olan sevgili Uğur Bederin kızı Tuğçe Beder JUDO 48 Kg. BÜYÜKLER'de Türkiye 1.'si olmuştur. Kızımızın başarısında katkıları olan hocaları, annesi, babası ve tüm ailesini tebrik ediyorum. Köyümüz, ilçemiz ve ilimizin gururu olan kızımızın bundan sonra da başarılı dereceleri devam ettireceğine inanıyorum. ALLAH'ım muaffak eder inşallah" dedi. 
 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.