SAMSUNLU SPORCUDAN TAEKWONDO DA BÜYÜK BAŞARI

SPOR Haber Girişi : 14 Mart 2021 21:09
SAMSUNLU SPORCUDAN TAEKWONDO DA  BÜYÜK BAŞARI
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Turkish open 10-17 Mart 2021 tarihinde İstanbul'da devam eden 46 ülkeden toplam 1590 sporcu katılımıyla ve olimpiyatlara puan kazandıran yarışmada Kavak İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün, Samsun Büyükşehir

SAMSUNLU SPORCU TURNUVAYI 2. OLARAK TAMAMLADI


8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open), İstanbul’da başladı.


Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenecek Turkish Open’da 46 ülkeden tüm kategorilerde toplam 1590 sporcunun katıldığı turnuva 10-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Organizasyonda, büyükler, gençler, yıldızlar ve poomsae kategorilerinde müsabakalar yapılacak. Turnuvanın ilk 3 gününde büyükler kategorisinde yapılacak müsabakalar, sporculara olimpik puan da kazandıracak.


Pandemi şartları altında gerçekleştirilecek turnuvayla beraber Taekwondo da Türkiye’de tam 13 ay sonra uluslararası bir organizasyon gerçekleştirilmiş olacak. Turnuva, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Büyükler Taekwondo Şampiyonası öncesinde de büyük önem taşıyor.


SAMSUNLU SPORCU TARIK ALTINGÖZDEN İKİNCİLİK GELDİ


Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Turkish open 10-17 Mart 2021 tarihinde İstanbul'da devam eden 46 ülkeden toplam 1590 sporcu katılımıyla ve olimpiyatlara puan kazandıran yarışmada Kavak İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün, Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün sporcularından Milli Sporcu Cemil Tarık Altıngöz 68 kiloda 2.ci olarak büyük başarıya imza attı. Altıngözün ikinciliği gelecek adına önemli bir adım olarak yorumlandı.


BAŞARILARDA YİNE NAZIM DEMİRCİ İMZASI VAR


Taekwonda Milli Takımının başarılı antrenörü Nazım Demircinin bugüne kadar elde ettiği başarılara bir yenisi daha eklediği görülürken Altıngözün elde ettiği 2. liğin  spor camiasında büyük sevinç uyandırdığı izlendi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.