Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Havza'da

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 21 Aralık 2014 23:04
Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Havza'da
Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.
Samsunlu Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMÜSAD) Başkanı Fehmi Mamal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.
SAMÜSAD Başkanı Fehmi Mamal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Kurşun, Metin Erten, Faruk Öztürk ile birlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Havza Belediyesi Sosyal Tesisi Osmanlı Sofrasında bir araya geldiler.
Hep beraber yenilen yemeğin ardından SAMÜSAD Başkanı Fehmi Mamal yaptıkları çalışmalar hakkında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e bilgiler verdi.
SAMÜSAD Başkanı Fehmi Mamal, Samsun'un türkü, şarkı, folklor ve kültürel değerlerinin tanıtılması, Samsunlu sanatçı ve müzisyenlerin birlikteliğini ve gelişimlerinin sağlanması amacıyla SAMÜSAD'ı kurduklarını belirterek; "Derneğimiz kuruluş amaçlarına uygun şekilde çalışmalarına devam etmekte. Havza Belediye Başkanımızın bizlere her zaman büyük destekleri olmuştur. Özellikle yerel kültürün tanıtılmasında çok büyük emekleri var. Başkanımızın özellikle festival zamanında Samsunlu sanatçı ve müzisyenlere geniş vermekte. Bu davranışının diğer belediye başkanlarına örnek olmasını temenni ederiz." Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise her zaman sanatın desteklenmesine ve yaygınlaştırılmasına destek vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; " Bölge kültürümüzün tanıtılması için faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden gelen desteği göstermekteyiz. Yerel sanatçılarımızın da bu anlamda gittikleri yerlerde ya da yaptıkları TV programlarında Samsun'un kültürel ve sosyal faaliyetlerinin tanıtımı açısından önemli bir görev üstlenmiş oluyor. Sizlerin yapmış olduğu bu önemli çalışmalarda başarılar diliyor, ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.