• İHSANBAŞKAN

Samsun Yazarlar Derneğinden Ayvacık MTAL'e Teşekkür Plaketi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Haziran 2021 23:43
Samsun Yazarlar Derneğinden Ayvacık MTAL'e Teşekkür Plaketi
Samsun Yazarlar Derneğinin Ayvacık MTAL okuluna teşekkür plaketi takdim etkinliğine Ayvacık Kaymakamı Kübra Baka’ da katıldı.

 Samsun Yazarlar Derneğinden Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Teşekkür Plaketi


Samsun Yazarlar Derneğinin Ayvacık MTAL okuluna teşekkür plaketi takdim etkinliğine Ayvacık Kaymakamı Kübra Baka’ da katıldı.  Etkinlikte İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ak, Şube Müdürleri ve Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ebru Ülker KAHRAMANIN KİM? eTwinnig kitap okuma projesi uygulayan Öğretmen Sinan Güney ve öğrenciler de hazır bulundu.


Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından pandemi sürecinde öğrencileri kitapla buluşturarak öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını amaçlayan KAHRAMANIN KİM? eTwinnig kitap okuma projesi kapsamında, son dönemde kadına yönelik şiddet olaylarına karşı dikkat çekmek ve kadının gerçek değerini ortaya koymak amacıyla seçilen "Millî Mücadelenin Kadın Kahramanları" kitabının yazarı ve aynı zamanda Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven projede emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere Samsun Yazarlar Derneği adına plaket takdim etti.


Kaymakam Kübra Baka nazik davranışlarından ötürü Ahmet Seven ve projede emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek derslerinde başarı dileğinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.