Samsun Yazarlar Derneği Tüyap Kitap Fuarına dev yazar kadrosuyla katılıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2024 23:45
Samsun Yazarlar Derneği Tüyap Kitap Fuarına dev yazar kadrosuyla katılıyor
Samsun Yazarlar Derneği 28 Eylül- 06 Ekim 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan Tüyap Karadeniz 9. Samsun Kitap Fuarına 50'ye yakın şair ve yazar kadrosuyla katılmaya hazırlanıyor.

Samsun Yazarlar Derneği 28 Eylül- 06 Ekim 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan Tüyap Karadeniz 9. Samsun Kitap Fuarına 50'ye yakın şair ve yazar kadrosuyla katılmaya hazırlanıyor.

 

Bu yıl 9.su gerçekleşecek olan fuara ülkemizden onlarca yayınevi onbinlerce kitapla birlikte katılırken il dışından çok sayıda şair ve yazar da kitaplarını imzalayıp söyleşi yapacak.

 

Samsun Yazarlar Derneği etkinlik düzenleyecek.

 

Samsun Yazarlar Derneği ayrıca 28 Eylül- 06 Ekim 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan Tüyap Karadeniz 9. Samsun Kitap Fuarında şair ve yazarların konuk olacağı etkinlikler de düzenleyecek.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven dernek olarak  hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederek: 'Bu yıla kadar olduğu gibi bu yıl da yazarlarımızın kitap fuarında okurlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yürüttük. Amacımız şair ve yazarlarımızın sorunsuz bir şekilde okurlarıya buluşup kitaplarını imzalamalarını sağlamaktır. Hafta boyunca 50'ye yakın şair ve yazarımızı stantımızda konuk etmenin mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum' diyerek konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.