Samsun Valisi Görevinin ilk gününde Şehit Ailesini ziyaret etti

SAMSUN Haber Girişi : 05 Temmuz 2017 11:28
Samsun Valisi Görevinin ilk gününde Şehit Ailesini ziyaret etti
Samsun Valisi Osman KAYMAK ve eşi Emine KAYMAK geçtiğimiz günlerde Hakkâri'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete YAHŞİ'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Samsun Valisi Osman KAYMAK ve eşi Emine KAYMAK geçtiğimiz günlerde Hakkâri'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete YAHŞİ'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
 
        Vali  Osman KAYMAK ve eşi Emine KAYMAK, Hakkâri'de teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete YAHŞİ'nin İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesinde bulunan evine gelerek, şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
        Vali Osman KAYMAK ve eşi Emine KAYMAK, şehidin babası Orhan YAHŞİ, annesi Nazmiye YAHŞİ, dedesi Üzeyir YAHŞİ, babaannesi Feride YAHŞİ ve eşi Yasemin YAHŞİ ile görüşerek taziyelerini iletti. Sayın Valimiz, şehit Piyade Uzman Çavuş Mete YAHŞİ'nin üç yaşındaki kızıyla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Valimiz Sayın Osman KAYMAK, şehidimizin ailesine her ne ihtiyacınız olursa yirmi dört saat sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır diyerek taziye dileklerini yineledi.
 
        Taziye ziyaretinde İl Müftüsü Veysel ÇAKI tarafından şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mete YAHŞİ'nin ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.
 
        Taziye ziyaretine ayrıca, Vali Yardımcısı Recep YÜKSEL,  İlkadım Kaymakamı Turan ATLAMAZ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin BALCI'da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.