Samsun Memur Sen İl Başkanı Vali ziyaretindeki kıyafet eleştiri konusu oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Eylül 2024 10:41
Samsun Memur Sen İl Başkanı Vali ziyaretindeki kıyafet eleştiri konusu oldu
Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız'ın Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı spor kıyafetle ziyaret edip plaket takdim etmesi sosyal medyada eleştiri aldığı görüldü.

Samsun Memur Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız'ın Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı makamındaki ziyaretinde giydiği spor  kıyafeti eleştiri konusu oldu.

 

MEMUR SEN İL BAŞKANI BÖYLE YAPARSA...

 

Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız'ın Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı spor kıyafetle ziyaret edip plaket takdim ettiği fotoğrafın sosyal medyada eleştiri aldığı görüldü.

 

Öncelikle Samsun Valiliğine bağlı bir öğretmen olan Hamdi Yıldız'ın spor kıyafetlerle takım elbise giymiş Devletin Valisini ziyaret etmiş olmasını normal bir davranış olarak görmek mümkün değildir. Eğitim Bir Sen Şube Başkanı olarak öğretmenleri, Memur-Sen İl Başkanı olarak memurları temsil eden bir şahsın böyle bir davranış sergilemesi akıl alır gibi değil. Hem toplum hem görev hem de Devlet terbiyesi ile örtüşmeyen bu davranışını gözden geçirmelidir.  

 

Nereden nereye geldiğimizin fotoğrafı

 

Sosyal medya'da fotoğrafın altına "Hamdi Yıldız Sen önce bir öğretmen olduğunu unutma Vali beyi ziyaretinde bu kıyafet sana hiç yakışmamış. Orada takım elbiseli olmalıydın. Vali beyin kıyafeti ile senin kıyafetin örtüşmüyor!? Sendika başkanı olarak sana hiç yakışmadı. Nezaket ve disiplini kaybedecek kadar havaya girmeye gerek yoktur" yazdılar.


Yaz kış farketmez ziyaretlerinde takım elbiseni mutlaka giy. Ayağın yerden kesilmesin. Ve unutma sen her şeyden önce bir öğretmensin. Örnek olmalısın. Davranışsal hataların olmasın. Nereden nereye geldiğimizin fotoğrafı. Memur Sen İl Başkanı olman veya sendikacı olman sana bu yetkiyi vermez" şeklinde yorumlar yapıldığı görüldü.

 


Hamdi Yıldızın kendi sayfasında yayınladığı fotoğrafının altına:
"Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı beyi başkan vekilimiz Ömer Yasan ile birlikte makamında ziyaret ettik. Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube olarak tertiplediğiimiz Osmanlı’nın izinde balkan gezimizdeki gözlemlerimizi kendilerine aktardık ilgi ve alakalarına teşekkür ediyoruz." yazdı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yılmaz yılmaz 04 Eylül 2024 09:39

    Aslında kimse rahatsız olmamışta fevzicim rahatsız olmuş gibi