Samsun Büyükşehir Belediyesinde SDS Sevinci

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Ocak 2022 20:43
Samsun Büyükşehir Belediyesinde SDS Sevinci
BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

BEM BİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.


2022 ve 2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Memurların mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi.


SDS İmza töreninde Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı  Savaş Gayretli, Özel Kalem Müdürü  Süleyman Demirtaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire başkanı İsmail Öztürk, Baş Temsilci Olgun Güneş ve  Kadın Komisyon Başkanı Yasemin Başar hazır bulundu.


Sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunan BEM BİR SEN  Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, “ Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Sosyal Denge Sözleşmesini gerçekleştirdik. Başkanımız her zaman çalışanlarının yanında.  Belediye başkanımız emekçilere bir değer veriyor. Biz memurlar olarak yapmamız gereken marifetimizi daha da artırarak, hizmetimize en güzel şekilde götürmektir. Sayın başkan icraatlarıyla çalışanların gönlünü alarak, bir gönül belediyeciliği örneği sergilemiştir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyerek konuştu.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’de sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ile İl Yönetimi üyelerine teşekkür ederek, “Birlik, beraberlik içerisinde çalışmak ve başarıyı yakalamak adına söz verdiğimiz Sosyal Denge Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen sendika yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.