• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİNİN ŞAMPİYONLARI HEDEF BÜYÜTTÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mart 2021 17:54
SAMSUN BİL KOLEJİNİN ŞAMPİYONLARI HEDEF BÜYÜTTÜ
Samsun Bil Koleji Öğrencileri 3-12 Eylül 2021 yılında Slovenya - Podcetrtek'te düzenlenecek olan 17 yaş altı Avrupa Badminton Şampiyonası için Ankara'da Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde milli takım seçmelerine katılmak üzere yola çıktı
Samsun Bil Koleji Öğrencileri 3-12 Eylül 2021 yılında Slovenya - Podcetrtek'te düzenlenecek olan 17 yaş altı Avrupa Badminton Şampiyonası için Ankara'da Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde milli takım seçmelerine katılmak üzere yola çıktı.

BALKAN ŞAMPİYONLARIMIZ YENİ HEDEFLERE DOĞRU KOŞUYOR

Yola çıkmadan önce Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslanı ziyaret eden  öğrencilerden Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar, Arda Doğaç Atan ve Kerem Acu hedeflerinin kazanmak olduğunu söylediler. 

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan öğrencileri kutlayarak: " Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra öğrencilerimizin yanındayız. Başarılı olmaları için hiç bir destekten kaçınmıyoruz. Şampiyon öğrencilerimiz hem okulumuzun hem de Samsunumuzun gurur tablosudur. Onlarla gurur duyuyorum" diyerek konuştu. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.