• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİNDEN BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Nisan 2021 11:20
SAMSUN BİL KOLEJİNDEN  BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA
Samsun Bil Koleji öğrencileri 24-31 mart 2021 tarihleri arasında Ankara'da Badminton Federasyonu ve Olimpiyat Hazırlık Merkezinde düzenlenen 17 yaş altı Avrupa badminton şampiyonası milli takım seçmelerine girdi.

BİL KOLEJİ SAMSUN KAMPÜSÜ OLARAK 4'TE 4 MİLLİ TAKIMDAYIZ

24-31 mart 2021 tarihleri arasında Ankara'da Badminton Federasyonu ve Olimpiyat Hazırlık Merkezinde düzenlenen 17 yaş altı Avrupa badminton şampiyonası milli takım seçmelerine katılan 4 öğrenciden

Anıl Ulaç Atan, Arda Doğaç Atan, Miraç Kantar, Kerem Acu

Milli takım kadrosuna alınarak ülkemizi ve Samsun Bil Kolejini tek erkekler ve çift erkekler kategorilerinde yurtdışında temsil edecekler.


ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER


Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen milli sporcular arasında tek erkeklerde 66 sporcu ve çift erkekler kategorisinde 27 çift erkek sporcu ile mücadele ederek gruplarında 1. Sırayı alan Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar ile gruplarını 2. Olarak tamamlayan Arda Atan ve ve Kerem Acu Milli Takım kadrosuna girmeyi başardılar.


Turan Arslan: "Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bu milli başarıda bizimde  payımızın olmasından dolayı Samsun Bil ailesi olarak son derece mutluyuz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.