• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Nisan 2021 18:06
SAMSUN BİL KOLEJİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI
Türkiye geneli lise öğrencileri arası düzenlenen 12. Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışmasında Samsun Bil Okulları Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Elif Azra Bilek ve Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Miraç Durmuş ilk ona girerek finale kalmayı başa

SAMSUN BİL KOLEJİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI  


Türkiye geneli lise öğrencileri arası düzenlenen 12. Salih Zeki Matematik Araştırma Projeleri Yarışmasında Samsun Bil Okulları Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi Elif Azra Bilek ve Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Miraç Durmuş ilk ona girerek finale kalmayı başardı.


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan öğrencileri tebrik etti


Samsun adına büyük sevinç uyandıran başarıyı tebrik eden Samsun Bil Koleji Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan öğrencilerimiz ve onları yetiştiren öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Çok mutlu olduk. Her alanda başarılı olmayı hedefleyen Bil Kolejimizin adı başarı ile yan yana yazılmaktadır. Bu onuru yaşatanlara teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.