ŞAMPİYONLAR MUSTAFA DEMİR'İ ZİYARET ETTİ

SPOR Haber Girişi : 01 Ağustos 2019 17:56
ŞAMPİYONLAR MUSTAFA DEMİR'İ ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanımı Mustafa Demir, Finlandiya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda, Masa Tenisi'nde Avrupa 3'üncüsü Salihcan Öztankal ve Gülle Atma'da dünya rekortmeni olan Ali Topaloğlu ve antrenörlerin
ŞAMPİYONLAR MUSTAFA DEMİR'İ ZİYARET ETTİ


Büyükşehir Belediye Başkanımı Mustafa Demir, Finlandiya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda, Masa Tenisi'nde Avrupa 3'üncüsü Salihcan Öztankal ve Gülle Atma'da dünya rekortmeni olan Ali Topaloğlu ve antrenörlerini Samsun Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.


Geçtiğimiz günlerde  Finlandiya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda Masa Tenisi'nde Avrupa 3'üncüsü Salihcan Öztankal ve Gülle Atma'da dünya rekortmeni olan Ali Topaloğlu ve antrenörleri  Samsun Büyükşehir Belediye  Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret ettiler.


Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk milletine büyük gurur yaşattınız. Millet olarak size teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.