• İHSANBAŞKAN

Şampiyon güreşçilerimiz Samsuna döndü

SPOR Haber Girişi : 22 Haziran 2021 19:01
Şampiyon güreşçilerimiz Samsuna döndü
14-20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın Samokov kentinde düzenlenen U17 Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonasında dereceye gire güreşçilerimiz Samsuna döndü

AVRUPA'DAN GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYALAR İLE DÖNEN BAŞARILI SPORCULARIMIZ SAMSUN HAVAALANINDA KARŞILANDI

14-20 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın Samokov kentinde düzenlenen U17 Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonasında, Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcularımızdan 71 kg'da Alperen BERBER Avrupa 2.si olurken, 55kg'da Berati İNAÇ Avrupa 3.sü olarak büyük başarıya imza attılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU, 22 Haziran tarihinde yurda giriş yapan sporcularımızı Samsun Havalimanında çiçekler ile karşıladı.

Karşılamanın ardından İl Müdürü KASAPOĞLU, başarılı sporcularımızı, Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel ASLANKOÇ ve Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berberi makamında ağırladı.

Yaşadıkları mutluluğu ve başarı öykülerini il müdürü Kasapoğlu ile paylaşan sporcular yeni hedeflerinde altın madalya sözü verdiler.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden il müdürü KASAPOĞLU; 'Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırmanın şehrimiz ve ülkemiz adına gurur verici olduğunu, devlet olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirtti.

Hedeflerinizden asla şaşmadan, taviz vermeden her zaman üstüne koyarak azimle çalışmanın karşılığını her zaman alacaksınız' dedi.

Sporcuları tekrar tebrik eden İl Müdürü KASAPOĞLU, başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.