Şair arkadaşları Nermin Eker'in doğum gününü kutladılar

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 11:15
Şair arkadaşları Nermin Eker'in doğum gününü kutladılar
Samsunlu şairler şair arkadaşları Nermin Eker'i doğum gününde yalnız bırakmadılar.
Samsunlu şairler şair arkadaşları Nermin Eker'i doğum gününde yalnız bırakmadılar.

Kulüp Fest tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinin bahçesinde düzenlenen kültür sanat günlerine katılan Samsunlu yazar ve şairler Samsun "Yazarlar Derneği" Standında okurlarına kitaplarını imzaladılar. 

Doğum günü kitap imza gününe denk gelen Şair Nermin Eker'e bir sürpriz yapan şair arkadaşları muhteşem manzarada birlik ve beraberlik örneği sergileyerek doğum gününü kutladılar.

Doğum günü pastası karşısında duygularını ifade eden Şair Nermin Eker: " Sevgili arkadaşlarım beni çok duygulandırdınız. Allah hepimize sağlık mutluluk dolu uzun ömürler nasip etsin. Sizinle birlikte doğum günü kutlamanın anlamı çok büyük. Bu anı hiç unutmayacağım" dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı Doğan Kan'da " Burada gördüğümüz bu tablo şiir dostluğunun ne kadar güçlü olduğunun ifadesidir. Bu mutlu güne eşlik eden yazar ve şairlerimize teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.