• İHSANBAŞKAN

SAĞLIK-SEN İLHAN ÖKSÜZ'LE DEVAM KARARI ALDI

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 17 Ağustos 2014 15:03
SAĞLIK-SEN İLHAN ÖKSÜZ'LE DEVAM KARARI ALDI
Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şubesi'nde 4. Olağan kongresi'nde yapılan seçimi İlhan Öksüz kazandı..
Memur-Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şubesi'nde 4. Olağan kongresi'nde yapılan seçimi İlhan Öksüz kazandı..
Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle bir hafta ertelenerek yapılan kongrede, ilk defa SamsunSağlık-Sen Camiası iki adayla katıldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şubesi'nin 4675 üyesi bulunuyor. 

Samsun Şube iki adaylı bir seçime gitmesinden dolayı delege seçimlerinde de katılım oldukça yüksek olurken, üyelerin yüzde 70'inin oy kullanması dikkat çekmişti.Böylece mevcut yönetim kurulu üyelerinin haricinde toplam 150 delege belirlenerek seçim tamamlanarak bugün yapılan başkanlık seçimi beklenmeye başlandı.
Yapılan başkanlık seçimiyle birlikte Mevcut Başkan İlhan Öksüz delegelerden 110 oy alırken , karşısında aday olan Yüksel Gülten 50 oyda kaldı.
Açıklanan oy sayılarının ardından tebrikleri kabul eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) 
Samsun Şubesi Başkanı İlhan Öksüz, Yüksel Gülten ve ekibini de sahneye davet etti. Sahnede Yüksel Gülten'inde elini kaldıran İlhan Öksüz verdiği birliktelik pozuyla salonda olan delegelerden  alkış aldı.
Öksüz yaptığı konuşmada hizmetlerin devam edeceğini, üyelerini sevgi saygı ve anlayışyla kucaklayacağını hep birlikte daha da kuvvet bulacaklarını söyledi. 
Etiketler : SAĞLIK-SEN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.