• İHSANBAŞKAN

RTÜK'e suç duyurusunda bulunuyoruz

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 18 Haziran 2016 16:13
RTÜK'e suç duyurusunda bulunuyoruz
TV ekranlarında vatandaşların sağlığını hiçe sayarak yaptıkları saçma ilaçlarla halkı soyanlara karşı hala bir önlem alınmayışı düşündürüyor?
 TV ekranlarında vatandaşların sağlığını hiçe sayarak yaptıkları saçma ilaçlarla halkı soyanlara karşı hala bir önlem alınmayışı düşündürüyor?


Vatandaşlar ekranları dolduran bir sürü sahtekarın varlığı kendilerini rahatsız ettiği RTÜK'e giden şikayetlerin karşılığını bulması gerektiğini vurguluyorlar.


Satışı yapılan telefonların gerçek olmadığını söyleyen vatandaşlar ekranlarda dua okuyarak para kazanan bir sürü meczup insan çoğalıyor. dua kitaplarıyla vatandaşın din duyguları istismar ediliyor. Diyanetin adım atmasını ve engellemesini istiyoruz. Dr. unvanlı kişiler tarafından Tarım Orman ve Köy İşleri Bakanlığının patentiyle insanlara ilaçlar satılıyor.  Bunlar haksız kazanç elde ediyor. Her biri tv kanalları kurarak veya tamamen kiralayarak işportacılık yapıyor. Sağlık Bakanlığı nerede? 


Neden bunlara karşı koruyucu önlem alınmıyor. Vatandaşı koruması gerekenler neden suskun merak ediyoruz?


RTÜK ACİLEN HAREKET GEÇMELİ

Televizyon ve Radyolar amacı dışında kullanılıyor. Hırsızlığa arsızlığa alet ediliyor. RTÜK'ü acilen görev başına çağırıyoruz. 

Olumsuzluklardan önce vatandaş değil vatandaşı koruması gereken birimler sorumludur. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.