Reşat Etli'den düğün daveti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Haziran 2024 00:16
Reşat Etli'den düğün daveti
Samsunun sevilen simalarından AK Parti Canik Belediyesi Meclis Üyesi, iş Adamı Reşat Etli'nin kızı Betül Etli ve Furkan Yılgın Rüyapark Düğün Salonunda gerçekleşecek olan düğün ile dünyaevine giriyor.
Etli ve Yılgın ailelerinden mutlu günlerine davet

Samsunun sevilen simalarından Canik Belediyesi Meclis Üyesi- İş Adamı Reşat Etli'nin kızı Betül Etli Rüyapark Düğün salonunda gerçekleşecek olan düğün ile  dünya evine girecek. Düğün kına ile birarada yapılacak.

 

Furkan Yılgın ile Betül Etli'nin düğün merasimi  25 Haziran 2024 Salı Günü Saat: 19'00'da Rüyapark Düğün Salonunda  (salon 1) gerçekleşecek. Etli ve Yılgın aileleri bu mutlu günümüzde dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz diyerek tüm dostlarını düğünlerine davet ettiklerini bildirdiler.  

 

Ayrıca İstanbul'da da düğün yapılacak  

 

Daha sonra çiftlerin ayrıca  28 Haziran 2024 Cuma Günü Saat: 19'00'da Kanlıca Mah. Barış Manço Cad. No: 29 Beykoz- İstanbul adresinde Boğaz Garden Kır Bahçesinde yapılacak.

 

Çiftler geçen yıl Temmuz ayında görkemli bir nişan merasimiyle evliliğe ilk adımlarını atmıştı

 

Çiftler geçen yıl yine Rüya Düğün Salonunda çok sayıda davetlinin katılımıyla görkemli bir şekilde yapılan nişan merasimiyle evliliğe ilk adımlarını atmış, nişan yüzüklerini Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın taktığı nişan töreninde siyaset ve ticaret dünyasından çok sayıda davetlinin yer aldığı görülmüştü. 

 

Reşat Etli: Dostlarımızı düğünümüzde görmekten onur duyacağız

 

AK Parti Canik Belediyesi Meclis Üyesi -İş Adamı Reşat Etli: 'Tüm dostlarımızı düğünümüze davet ediyor, bu mutlu günümüzde  yanımızda görmek istiyoruz. Katılacak olan dostlarıma şimdiden teşekkür ediyorum' dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.