Prof. Dr. Gazanfer Doğu Samsun Yazarlar Derneği'ni ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ağustos 2024 20:58
Prof. Dr. Gazanfer Doğu Samsun Yazarlar Derneği'ni ziyaret etti
Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğunun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret etti.

Türk Güreşinin Sembol ismi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret etti.

 

Prof. Dr. Gazanfer Doğu Yaşar Doğu hakkında Türkiye'de ilk defa kaynak eser olma özelliği taşıyan kitabı hazırlayan Araştırmacı/Yazar Ahmet Seven'le birlikte sohbet edip hatıraları yad ettiler. 

 

Prof. Dr. Gazanfer Doğu: "Babam Yaşar Doğu hakkında yaptığı çalışmalarla önemli bir eser ortaya koyan kıymetli dostum ve kardeşim Arş. Yazar Ahmet Seven'le verimli bir sohbet gerçekleştirme imkanı bulduk. Rahmetli babam hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.  Babamın aziz hatırasını bir kez daha yad ettik. Emeklerinden dolayı Ahmet Seven'e tekrar teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade ederek: " Hatırasına büyük hürmet duyduğum, hakkında kitap yazmakla son derece mutlu olduğum Türk Güreşinin Efsanesi  Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu hocamla fırsat buldukça bir araya gelip Yaşar Doğu hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu konuda bugüne kadar kendisinden ciddi ölçüde yararlandım. Değerli hocamı Samsun Yazarlar Derneğinde ağırlamaktan tarifsiz mutluluk duydum. Ziyaretlerinden dolayı ben de kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.