Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhiddin Sever'e ziyaret

SAMSUN Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 20:53
Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhiddin Sever'e ziyaret
Bem- Bir Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Samsun Bülten İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Seven Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhittin Sever'i ziyaret etti.

Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhittin Sever'e ziyaret 

 

Bem- Bir Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Samsun Bülten İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Seven Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhiddin Sever'i ziyaret etti.

 

Öz Sağlık İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhiddin Sever ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: " Sendikal faaliyetler ve güncel gelişmeler hakkında sohbet yapıp istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Bem- Bir Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Samsun Bülten İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Seven'e teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.