Mustafa Işık: Böyle milletvekillerini TBMM'de görmek istemiyoruz

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Kasım 2021 13:15
Mustafa Işık: Böyle milletvekillerini TBMM'de görmek istemiyoruz
Şehit kanlarıyla kurulan Gazi Meclisimizde, teröre destek verenler ile şehit ailMustafa Işık,elerine ve gazilerine hakaret eden hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, İYİ Partili Lütfi Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesine ilişkin, "Şehit kanlarıyla kurulan Gazi Meclisimizde, teröre destek verenler ile şehit ailelerine ve gazilerine hakaret eden hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz." dedi.

 

Işık, derneğin genel merkezinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakını olan kişiye küfretmesini şiddet, nefret ve esefle kınadıklarını belirtti.

 

Vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için hayatını kaybeden şehitlerin hatıralarına ve kıymetli emanetlerine hakaret edenleri milletin asla unutmayacağını vurgulayan Işık, şunları kaydetti:

 

"Şehit kanlarıyla kurulan Gazi Meclisimizde, teröre destek verenler ile şehit ailelerine ve gazilerine hakaret eden hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz. Eli kanlı terör örgütüne destek verenler, destek verenlerle iş tutanlar, her zaman şehit aileleri ve gazilerini karşılarında bulacaklardır. Milletvekili Lütfü Türkkan'ı milletvekilliğinden derhal istifaya davet ediyoruz."

 

Işık, derneğin Türkiye genelindeki 46 şube ve 38 temsilciliğinde konuya ilişkin bugün eşzamanlı açıklama yapılacağını bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.