MUSTAFA DEMİR MİLLET İÇİN TER DÖKÜLMELİ DEDİ

SİYASET Haber Girişi : 12 Mart 2014 11:09
MUSTAFA DEMİR MİLLET İÇİN TER DÖKÜLMELİ DEDİ
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin çalışma prensipleri olduğunun altını çizerek, "Görevini yerine getirmeyen, halkına hizmet etmeyen, işleri aksatan yani çalışmayan, milleti için ter dökmeyen hesa
 Milletvekili Mustafa Demir: "Milleti için ter dökmeyen hesap verir"

- Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir:

-" AK Parti'de görevini yerine getirmeyen, halkına hizmet etmeyen, işleri aksatan yani çalışmayan, milleti için ter dökmeyen hesap verir, bir daha halkın karşısına çıkamaz"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti'nin çalışma prensipleri olduğunun altını çizerek, "Görevini yerine getirmeyen, halkına hizmet etmeyen, işleri aksatan yani çalışmayan, milleti için ter dökmeyen hesap verir, bir daha halkın karşısına çıkamaz" dedi.

30 Mart yerel seçim  çalışmaları kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen seçim programlarına katıldı. AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir,  programına seçim koordinasyon merkezinde partilerle toplantı yaparak başladı.

  Yaklaşık 3 sat süren esnaf gezisinin ardından Balcalı, Sarıyurt ve Kibarlar köylerindeki halk toplantılarına katıldı.  Gerçekleştirdiği programlarda açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, Tekkeköy ilçesinin artık iktidar partisinin temsilcisi belediye başkanı ile hizmetlerini sürdürme vaktinin geldiğini, halkın büyük bir bölümünün tercihinin bu yönde olduğunu kaydetti.

  Teşkilatın kapı kapı dolaşarak  vatandaşıyla iç içe Tekkeköy'ün geleceği için çalıştığını vurgulayan milletvekili Mustafa Demir, belediye hizmetlerinden ilçenin bu zamana kadar yeteri kadar faydalanamamanın büyük eksikliğini herkesin hissettiğini, merkezi yönetim desteğiyle bu açığın kapatılmaya çalışıldığını ama artık vatandaşın yerel yönetimde de AK Parti dediğini ifade etti.

  AK Partili adayların büyük bir sorumluluğu üstlenmek, hizmet noktasında görevlerini en iyi şekilde yapmak, partinin hizmet hedeflerini yerine getirmek için talip olduğunu dile getiren Demir, "AK Parti öyle bir partiki, diğer partilerin sahip olamadığı özellikleri var. Başta, herkes vatanına milletine hizmet etmek zorunda. Çalışmaktan başka bir düşünceyi kafasından silmesi, herkesi sevmesi, ayrım yapmadan görevini yerine getirmesi, bulundukları ilçeleri, şehirleri örnek bir yaşam alanı haline getirmesi zorunludur. Her alanda örnek projeler geliştirmek, ihtiyaçlar doğrultusunda atılımlar yapmak mecburiyetindedir. Bugün git yarın gel anlayışını silmek, hoş geldiniz sorunun giderilmiştir demelidir. İşte AK Partili adaylarımız bunun için sahada halkından oy istiyor. AK Parti'de görevini yerine getirmeyen, halkına hizmet etmeyen, işleri aksatan yani çalışmayan, milleti için ter dökmeyen hesap verir, bir daha halkın karşısına çıkamaz" dedi. Tersane alanında da incelemelerde bulunan milletvekili Demir, Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'ın hizmet için büyük bir heyecan duyduğunu, görevlerinin sorumluluğunun bilincinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Etiketler : Mustafa Demir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.