• İHSANBAŞKAN

Mübadele Derneği 40 ayrı Camide Mevlit Okutacak

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 14 Ocak 2015 12:28
Mübadele Derneği 40 ayrı Camide Mevlit Okutacak
Samsun Mübadele Derneği daha önceki yıllarda yaptığı gibi bu yılda Mübadele ve göç yollarında vefat eden insanlar Nisan veya Mayıs ayı içerisindeki kandil gecesinde Samsunun 11 ilçesinde 40 ayrı Camide Mevlid-i Şerif okutma çalışması başlattı.
BU ACI BİTMEZ BU ACI DİNMEZ, GÖÇ YOLUNDA GÜLEN YOK, GERİYE GELEN YOK KALAN YOK...
ÖYLE ACI Kİ ELLE TUTULMAZ KIYAMETE KADAR UNUTULMAZ.
UNUTTURMAMAK VE UNUTMADIĞIMIZI İSPAT ETMEK İÇİN
Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç yaptığı açıklamada Mübadele ve göç yollarında vefat eden insanlarımız için bu yılda Samsunun 11 ayrı ilçesinde 40 ayrı Camide Mevlid-i Şerif okutabilmek için çalışmalara başladık dedi.
Samsun Mübadele Derneği olarak daha önceki yıllarda yaptığı gibi bu yılda  Mübadele ve göç yollarında vefat eden insanlar Nisan veya Mayıs ayı içerisinde kutlanacak kandil gecesinde Samsunun 11 ilçesinde olmak üzere 40 ayrı Camide Mevlid-i Şerif okutma çalışmalarını başlattı.  
Batı-Trakya dan İskece Müftüsünün de katılmasının beklendiği program'da ayrıdeğişik etkinliklerde yer alacağı bildirildi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.