Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencilerin sorularını yanıtladı

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 17:28
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencilerin sorularını yanıtladı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bakan Selçuk, derslerin sıkışıklığı konusunda öğrencilerin rahatlatılması yönünde çalışmalar yapıldığına dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bakan Selçuk, derslerin sıkışıklığı konusunda öğrencilerin rahatlatılması yönünde çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, “Yeni ortaöğretim tasarımında HEY saatleri uygulanacak. Hayalinize, spor-sanat etkinliklerinize ve hayatın kendisine daha fazla vakit ayırabilin diye” diye konuştu.

Son dakika haberleri...Covid-19 sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın milyonlarca öğrenci için yaptığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan öğrencilerin sorularına tek tek yanıt verdi.

BAKAN SELÇUK ÖĞRENCİLERLE YAKIN TEMASINI SÜRDÜRDÜ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; pandemi sürecinde sosyal medya üzerinden öğrencilerle yakın temasını sürdürüyor. Bakan Ziya Selçuk, #lisedebence hastagi ile öğrencilerin sorularını cevapladı.

Bakan Ziya Selçuk, bir öğrencinin "Hocam artık tüm günümüzü ağır bir şekilde derslere vermek yerine günün yarısında kendi yeteneklerimizi fark edebileceğimiz etkinlikler ve sanatsal alanlarla uğraşsak?" şeklindeki sorusuna cevap verdi.

BAKAN SELÇUK DUYURDU: YENİ UYGULAMA DEVREYE GİRİYOR

Bakan Selçuk; "Yeni ortaöğretim tasarımında HEY saatleri uygulanacak. Hayalinize, spor-sanat etkinliklerinize ve hayatın kendisine daha fazla vakit ayırabilin diye" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.