MEMUR-SEN'DEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'E ÇIKARMA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Haziran 2021 19:46
MEMUR-SEN'DEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'E ÇIKARMA
Memur-Sen Genel Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve heyeti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Samsun Memur-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.


Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başta Memur-Sen Genel Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın olmak üzere Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Samsun Memur-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Memur-Sen Genel Başkanı sn. Ali Yalçın ve ekibini belediyemizde ağırlamanın mutluluğunu duydum. Karşılıklı verimli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik.  Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Sever’le sık sık görüşüyor sendikal anlamda fikir alışverişinde bulunup sorunların çözümünde birlikte hareket ediyoruz. Çalışanımızın derdi bizim derdimizdir. İstişarenin önemine inanıyor ve karşılığını görüyoruz. Birlikten hem kuvvet hem de mutluluk doğar anlayışıyla hareket ediyoruz diyerek konuştu.


Memur-Sen Genel Başkanı ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Mustafa Demir’i ziyaret ederek sendika olarak düşüncelerimizi iletip düşüncelerini aldık. Samsunda gördüğümüz ilgi ve alakadan sonra bir kez daha ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ve daha çok çalışmamız gerektiğini anlamış bulunmaktayız. Ayrıca Samsundaki olumlu yönde değişim ve gelişmelere de şahit oldum. Sayın Başkan Demirin samimiyeti karşısında arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.