LYS'ye giren öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi

TARİH Haber Girişi : 30 Haziran 2015 17:42
LYS'ye giren öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi
LYS'ye giren öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sınav sonuçları az önce Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. LYS'ye giren adaylar sonuçları TIKLA.
LYS'ye giren öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi.  Sınav sonuçları az önce Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. LYS'ye giren adaylar sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ adresine; TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifrelerini girerek öğrenebilirler. LYS sınav sonuçları için ayrıca bir sonuç belgesi gönderilmeyecek.
 
 
 
ÖSYM'DEN LYS SINAV SONUÇLARI İÇİN UYARI!
 
ÖSYM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Değerli Adaylar, http://osym.win9.ws/lys2015.xhtml gibi sahte hesaplardan giriş yapmayınız ve kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız!" ifadelerine yer veren ÖSYM, "Merkezimiz sitesi http://www.osym.gov.tr olup, gov.tr uzantılı olmayan hiçbir adrese giriş yapmayınız, kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız!" dedi.
 
"Merkezimize ait olmayan hesaplardan kimlik bilgileri paylaşıldığında yasal sorumluluğun kişilere ait olacağını unutmayınız!" uyarısında bulundu.
Etiketler : LYS SONUÇ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.