Lütfü Türkkan İYİ PARTİ'nin fişini çekti

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Kasım 2021 15:46
Lütfü Türkkan İYİ PARTİ'nin fişini çekti
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyine küfür etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu.

Lütfü Türkkan İYİ PARTİ'nin fişini çekti


İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyine küfür etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. 


Ağza alınmayacak ifadeler kullanan Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyürken, İYİ Parti ve ittifaktaki ortağı CHP'nin sessizliği sürüyor. Türkkan, ilk olarak kendisine bir tuzak kurulduğunu ve küfür etmediğini ifade etmişti. Türkkan daha sonra ise bir video yayınlayarak küfür ettiğini kabul etti, Akşener'den özür diledi. Türkkan'ın ısrarla şehit ağabeyinden özür dilememesi de tepkileri giderek artırdı. Türkkan'ın bugün saat 12.00'de İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapacağı bildirilmişti. Türkkan, toplantıyı iptal etme kararı aldı. Bu durum da 'Türkkan affedildi' yorumlarını beraberinde getirdi.

 

TÜRKKAN ÖNCE İNKAR SONRA İTİRAF ETTİ

 

İYİ Partili Türkkan Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez "ağır küfür etti" diye yayınlamışsınız." ifadelerini kullanarak ahlaksız küfrünü inkar etmişti.

 

Türkkan daha sonra ise Twitter hesabından, 'Milletimize arzımdır' başlığı ile bir video paylaşımı yaptı. Türkkan videoda ise küfür ettiğini kabul etti, ancak özrü şehit ağabeyinden değil Genel Başkanı Meral Akşener'den diledi.

 

 

 

BASIN TOPLANTISI ANİDEN İPTAL OLDU

 

Tepkiler çığ gibi büyürken Lütfü Türkkan'ın bugün saat 12.00'de İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapacağı bildirildi. Türkkan'ın basın açıklaması sonrası istifa edeceği ve partisini olayın dışında tutacağı öne sürülmüştü.

 

Şehit ağabeyine ahlaksızca küfür eden Lütfü Türkkan’ın istifası isteniyor! Twitter’da tepkiler çığ gibi büyüyor...


Şehit ağabeyine ahlaksızca küfür eden Lütfü Türkkan'ın istifası isteniyor!

 

AKŞENER, LÜTFÜ TÜRKKAN'I AFFETTİ Mİ?

 

Dün Akşener'den özür dileyen Türkkan'ın basın toplantısının apar topar iptal olması dikkat çekti. Türkkan'ın 'istifa' etmesinin beklendiği toplantının iptal olması, 'Akşener, Lütfü Türkkan'ın özrünü kabul etti' yorumlarını beraberinde getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.