• İHSANBAŞKAN

Ladikliler iftarda buluştu

TARİH Haber Girişi : 13 Ağustos 2012 13:08
Ladikliler iftarda buluştu
Ladikliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği?nin bu yıl 10. sunu düzenlediği iftar yemeği Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi?nde gerçekleştirildi.
İftara; Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, siyasi partilerin ilçe başkanları, LADER yöneticileri ve Ladikliler katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Ladikliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, ?Ladik, Havza, Kavak dernekleri, federasyonları var. Bunlar bir araya gelse yeni bir oluşum meydana getirse, samsun siyasetinde de yönetimin de söz sahibi olacaklarına inanıyorum. Bunun çabası içerisindeyiz? dedi.
  Ladik Kaymakamı Kadir Perçi ise, ?Sivil toplum örgütleri çok önemlidir. Hayatın her alanını kuşatıp, insanlara yön vermek durumundadır. Göreve geldiğim günden bu yana Ladik?in gelişmesi ve tanınırlığı artmıştır. Derneklerin birleşmesi konusunda yapılan çabalara destek vermek isterim? şeklinde konuştu.
  Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, ?Ladikliler, Atakum kültürünün bir parçasıdır. Bu zenginlikten büyük memnuniyet duyuyorum. Biz bir felaket yaşadık. Sizler de buna şahitsiniz. Türkiye?de felaketler olur, taziyeler sunulur ve kısa bir süre sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi unutulur. Ancak unutulmamalıdır. En azından ben unutturmayacağım. Sizin bu sıkıntıyı hak etmediğinizi düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde en azından acil olan bazı sorunlar çözülür? şeklinde konuştu.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.