Kürüz Muhtarı Şenol Acar’dan Başkan Demir’e Su Teşekkürü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2021 22:00
Kürüz Muhtarı Şenol Acar’dan Başkan Demir’e Su Teşekkürü
Samsun Yakakent İlçesi Kürüz Gürgenlik Mahallesinde su problemi çözülen vatandaşlar Bayram havası yaşadı.

Kürüz Muhtarı Şenol Acar’dan Başkan Demir’e Su Teşekkürü


Samsun Yakakent İlçesi Kürüz/Gürgenlik Mahallesinde su problemi çözülen vatandaşlar Bayram havası yaşadı.


Saski Genel Müdürü Bahattin Yanık ve ekibinin yoğun çalışmaları sonucu debisi 1 litre olan su 5,5 litreye çıkarılarak mahallelinin su sorunu çözüldü.


KÜRÜZ MAHALLE MUHTARI ŞENOL ACAR: BİZ MUSTAFA DEMİR’DE GÖNÜL BELEDİYECİĞİLİNİ GÖRDÜK


Kürüz Gürgenlik Mahallesi Muhtarı Şenol Acar su sorununun çözülmesinden duyduğu sevinci dile getirerek: “ Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Mustafa Demir’ e teşekkür borçluyuz. Mahallemiz içi Saski’yi seferber etti. Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Eskiden günlerce bürokratlara ulaşamazken şimdi Büyükşehir Belediye Başkanına bir telefonda kolayca ulaşıp derdimizi anlatabiliyoruz. Başkanımız Mustafa Demir halkın içerisinden birisi olduğunu ispat etti. Talimat vererek mahallemizde 7’den 70’e herkesin mutluluk duymasına yol açtı” dedi.

 

SASKİ EKİBİNİN MESAİ GÖZETMEDEN ÇALIŞTIĞINA ŞAHİT OLDUK

 

Şenol Acar :  “Saski Genel Müdürümüz sn. Bahattin Yanık gecen gündüz demeden fedakârca çalışarak susuz kalmamızı önledi. Saat 16.00 da Kürüz Deresine inerek 21.00’e kadar ekibin başında bizzat ilgilenip çalışmalara katıldığına şahit oldum. Daha sonra işleri takip ederek gecenin 00,2’sine kadar bizi aradı. Hiçbir zaman irtibatını kesmedi. Debisi 1lt olan su 5,5 litreye yükseltildi. Ben hizmette çağ atlamak diye buna derim. Çalışmalardan dolayı Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir olmak üzere, Saski Genel Müdürümüz Bahattin Yanık Beye,  AK Parti il ve İlçe Teşkilatına, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ’ya teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.