KAVAKLI SPORCULAR BAŞARIYA DOYMUYORLAR

SPOR Haber Girişi : 17 Şubat 2018 18:18
KAVAKLI SPORCULAR BAŞARIYA DOYMUYORLAR
Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları 6-14February/Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbulda yapılan 6th European Taekwondo Clubs Championships / 6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluklarla Kulüpler Avrupa 2.si olarak b
KAVAKLI SPORCULAR BAŞARIYA DOYMUYORLAR

Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları 6-14February/Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbulda yapılan  6th European Taekwondo Clubs Championships / 6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında elde ettikleri şampiyonluklarla Kulüpler Avrupa 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

İstanbulda devam eden 55 Ülkeden yaklaşık 2500 e yakın sporcunun mücadele ettiği Uluslararası TURKISH OPEN Taekwondo Turnuvasında Cemil Tarık Altıngöz 57 Kg da Şampiyon olarak büyük başarıya daha imza attı ve Yunanistan da yapılacak olan WTF Başkalık Kupasına Milli Takım Adına gitmeye hak kazandı.

6. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Kavaklı sporcu Mehmet Can Kurt Avrupa 2. si oldu.

Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Duygu Şakar'da 44 Kg da Avrupa 3.sü oldu.

HER DALDA BAŞARIYA ADAYLAR

Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Nazım Demirci elde edilen başarının tarihi bir başarı olduğunu ifade edere; " Öğrencilerimle gurur duyuyorum. İsmimizi Avrupaya taşıdılar. Kendilerinin uluslararası örnek ve başarılı birer sporcu olduklarını bir kez daha ispat ettiler. Yaşar Doğunun memleketi Kavaktan başarılı sporcuların yetişmesi manidardır. Kavakta öğrencilerimiz ellerinden tutulduğu takdirde her dalda başarılı olacaklarını kanıtladılar. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.