Kavaklı sporcular başarıya doymuyor

SPOR HABERLERİ Haber Girişi : 05 Ağustos 2024 22:48
Kavaklı sporcular başarıya doymuyor

Kavaklı sporcular yeni bir başarıya daha imza attı

 

3 -4 Ağustos 2024 tarihinde Samsun Canik Atatürk spor salonunda yapılan Gençler ve Yıldızlar Bay,Bayan Türkiye Taekwando şampiyonası seçme Müsabakaları yapıldı. Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Taekwondo Takımı, toplamda  4 Altın, 2Gümüş 1-Bronz elde ederek büyük başarı ya imza attılar.

 

Antrenör Nazım Demirci ve Elif Duran  Sporcuların yoğun bir kamp çalışmalarını sürdürdüklerini ve önümüzdeki yapılacak olan Türkiye şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasında Kavakı ve ülkemizi en güzel bir şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandıracaklarını belirttiler.

 

Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün geçmiş dönemde de Taekwondo branşında uluslararası Balkan şampiyonalarında, Avrupa ve dünya şampiyonalarında milli sporcular yetiştiren, antrenörlerimizin sporcularımızın sistemli  ve özverili bir şekilde çalıştırdıklarını söylediler. Desteklerini yanında hissettikleri Gençlik ve Spor Bakanına teşekkürlerini ilettiklerini ifade ettiler.

 

Nazım Demirci hocanın talebeleri tarih yazmaya devam ediyor

 

Kavaklı sporcuların elde ettikleri başarılarda önemli yeri olan Antrenör Nazım Demirci talebeleriyle  başarı yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.  Şampiyon sporcular bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında onlarca madalyayı Kavak'a taşımayı bildiler. Elde edilen başarılardan son derece memnun olan vatandaşlar iyi ki sporun Nazım hocası var. Kavak'ın ismi sporda ön sıralarda geçiyor. Teşekkür ediyoruz diyerek konuştular.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.