Kavak'ta tavuk çiftliklerinden gelen kötü kokuya tepki!..

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 22 Haziran 2016 16:12
Kavak'ta tavuk çiftliklerinden gelen kötü kokuya tepki!..
Kavak'ta çok sayıda bulunan Tavuk Çiftliklerinden gelen kokular vatandaşları çileden çıkardığı bildiriliyor.
Tavuk Çiftliklerinden gelen kötü kokuya tepki!..

Kavak'ta çok sayıda bulunan Tavuk Çiftliklerinden gelen kokular vatandaşları çileden çıkardığı bildiriliyor.

Samsuna bağlı Kavak İlçesinde İlçe merkezi ve Köylerinde bulunan çok sayıda tavuk Çiftliklerinin özellikle bahar ve yaz aylarında kötü koku yaydığını söyleyen vatandaşlar evlerinin pencerelerini açamadıklarından şikayet ederek bu konuda önlem alınmasını istiyorlar.
Kavak'ta Tavuk Çiftliklerinden gelen koku tehlikesi ilçeyi tehdit ediyor... 
Tavuk Çiftliklerinden gelen kötü kokuların dayanılmaz olduğunu ileri süren vatandaşlar İlçemizde çok sayıda Tavuk Çiftliği bulunmaktadır.  İlçe ekonomisine katkısını inkar etmiyoruz ancak bulunduğu çevrede hayat yaşanılmaz hale geldi. Bir an önce önlem alınmalı çare bulunmalıdır. Yetkililerden çözüm bekliyoruz diyerek şikayetlerini dile getiriyorlar.


SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Konu Çevre Bakanlığına gidiyor...


ŞİKAYETLER ARTIYOR 
KAVAK'IN SAHİBİ YOK MU?

Samsunun  Yıldızı pRogram Yapımcısı Ses Sanatçısı Samsunlu Fehmi'den Tepki geldi...Sanatçı tepkisi sosyal medyada işte böyle dile getirdi...

Kava'ta Tavuk kümeslerinden gelen kotu kokulardan duydugum rahatsizlik haber olmus. Helal olsun duyarli vatandaslara demekki yalniz ben rahatsiz değilmişím.Bu arada bir dip not: Kavak'lı hemşehrilerimiz bu konuya yeterince tepkisini gösteremiyor, acaba cekindikleri birilerimi var.

Samsunlu FehmiFehmi Mamal ve Samsunun Yildizi Programiile CAFE ELLAM'da durumdan rahatsız hissediyor.

Kavak'ın tertemiz havasini şehrin merkezine kurduklari tavuk kümesleri ile bozanları, gecenin bu saatinde kokudan insanların balkonlarin da oturmalarina ve disarida gezmelerine engel olanlari, Şehre saldiklari pis kokular la insanları rahatsız ve perisan edenleri Allah'a havale ediyorum. Bu insanlara ben hakkimi helal etmiyorum. Biz buraya memleketimin havasi guzel ve huzurlu bir yer diye geldik. Birilerinin pis kokusunu cekmeye degil.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.