• İHSANBAŞKAN

Kavak'ta görkemli düğün salonu açılışı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2014 18:30
Kavak'ta görkemli düğün salonu açılışı
Kavak İlçesinde ilk özel Düğün Salonunun açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.
KAVAK'A MODERN DÜĞÜN SALONU
Kavak İlçesinde ilk özel  Düğün Salonunun açılışı görkemli bir şekilde  gerçekleşti. 
Samsunlu Fehmi'nin işletmeciliğini yapacağı Düğün Salonunun açılış kurdelasını Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Eski İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya,  Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aksakal, KADEF Başkan Yardımcısı Levent Kaya, Naci Cingöz ve Asarcıklılar Derneği Başkanı Bayram Çevrim birlikte kestiler.
Samsun ve Kavak'tan çok sayıda davetlinin katıldığı açılış ve daha sonra gerçekleştirilen program Haber AKS Tv'de canlı olarak yayınlandı. Geceye ayrıca Kamu Kurum Müdürleri, Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Açılışın ardından Sahne alan Samsunlu Fehmi ve Süslü Ali sevilen şarkıları okuyarak davetlilere güzel bir gece yaşattılar. 
Gecede Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birer konuşma yaptı. 
Mevlüt Şekerci Kavakta birlik ve beraberliğin Kavaklılarla bir bütün olduğunu bununda asayiş ve  huzura yansıdığını ifade etti.
Belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da ; ' İlçemizde açılan her kuruluş bize gelecek adına ümit vermektedir. Bütün bunlar bizim zenginliğimizdir. Samsunlu Fehmi'nin İlçemize kazandırdığı düğün salonunun hayırlı olmasını diliyorum. Bizi kapanan bir kepenk ne kadar üzüyorsa, açılan bir kepenkte o kadar sevindirmektedir. Buradan herkese teşekkür ediyorum' diyerek konuştu.
 Samsunlu Fehmi geceye katılanlara bugüne kadar bizi televizyon programlarında yalnız bırakmayan, şu anda ekranlarda izleyen ve buraya katılma nezaketi gösteren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum' diyerek konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.