• İHSANBAŞKAN

KAVAK TEPECİK MAHALLESİ KESENCİ İLE DEVAM

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 22 Nisan 2019 09:38
KAVAK TEPECİK MAHALLESİ KESENCİ İLE DEVAM
Kavak Tepecik Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiinin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. KADEF toplantı salonunda yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa aday gösterilen Celal Kesenci güven tazeledi
KAVAK TEPECİK MAHALLESİ KESENCİ İLE DEVAM

Kavak Tepecik Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiinin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. KADEF toplantı salonunda yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa aday gösterilen Celal Kesenci güven tazeledi.

Kendisine yeniden güven vererek dernek Başkanlığına seçen üyelere bir teşekkür konuşması yapan Celal Kesenci: "Biz birlik ve beraberliğin adresiyiz. Gönül dernekçiliği yapıyoruz. Tüm faaliyetlerimizi bu anlayışla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mahallemiz için elimizden geleni yapmanın gayreti içerisindeyiz. bugüne kadar bana bu güveni ve cesareti veren Yönetim kurulu üyelerimize ve siz değerli üyelerimize teşekkürü borç biliyorum. sizi mahcup etmeyeceğim" diyerek konuştu. 

Kesenci'nin Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Celâl Kesenci
İlhami Köksal
Musa ELBİR
Ayhan Anlı 
Yunus TÖRE 
Nurettin Köksal 
Naci Elibol

Denetleme kurulu 
Orhan Elibol
Miraç ELBİR
Ilhan Anlı

KESENCİ'DEN TEŞEKKÜR 

Kongreye katılan veya katılamayan ancak iyi dilek ve temennilerini bildiren herkese teşekkür etti. Kesenci ayrıca  Genel Kurulumuza katılaran onurlandıran İlkadım Belediye Başkanı Sn. Necattin Demirtaş'a KADREF Genel Başkanı Bayram Erişgin'e İdrisli Dernek Başkanı Şerafet Duran'a, Divanbaşı Dernek Başkanı Sezahattin Temürkıran'aKavak mahmutpaşa mah. Dernek Başkanı Latif İşçimene teşekkür ediyorum dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.